Семейство

Биорезонанс: Как да възстановим имунитета си по естествен път?

Mamcheta
11 октомври 2022г.

Имунната система на човешкия организъм се приема за изключително сложно устроена. Нейната защитата от „чуждо присъствие“ предоставя различни видове клетки и класове антитела. Всеки ден човек се сблъсква с голямо количество негативни въздействия и атаки като вируси, бактерии, стрес на работното място, в семейството и т.н..

В резултат възстановяването на имунната система може да се приеме като един от най-актуалните проблеми на съвременния човек. Днес ние от mamcheta ще ви разкажем как Биорезонанс би помогнал с това?

В тази статия ще Ви запознаем с едно малко известно и на пръв поглед невероятно твърдение. Според някои физиолози в случай, че имунната система през целия живот на човека е в идеална кондиция, то средната продължителност на живота би могла да достигне до около 800 год.

Реалността обаче е много различна. Към момента най-дългият официално регистриран човешки живот е 120 год.

3 негативни последици върху човешкото здраве вследствие понижения имунитет

Снимка за внимание
Преди да потърсим отговор какви са ефективните начини за възстановяване на имунитета е необходимо да проследим негативните последици от неговото отслабване.
  1. С напредването на възрастта човешкият организъм става по-податлив на вирусни и други заболявания. 

С всяка нова инфекция той отслабва, в резултат на което някои заболявания се превръщат в хронични или дават усложнения. В следствие на тези процеси започва бавен, но постоянен процес на унищожение;

  1. Поява на автоимунни и хронични заболявания

Въпреки че имунитетът се бори срещу чуждите „нашествия“ от външната среда, в същото време той активно започва да реагира към собствените тъкани в човешкия организъм, в следствие на което често се появяват автоимунни заболявания.

  1. Отслабналият имунитет редуцира ефективното унищожаване на раковите клетки

Това става причина и за развитието на злокачествени образувания на по-късен етап. 

Защо медикаментите често са неефективен метод за лечение?

Лекарствата на практика представляват въздействие отвън, което се явява неестествено за човешкия организъм. Казано по друг начин основната цел и принцип на работа на имунната система се явява борбата с всичко чуждо, което нахлува в многобройни връзки, разположени между звената на защитната система на организма.

Дори и най-малкото изкуствено изменение в него може води до голяма промяна в работата на имунните клетки и антитела. Последствията понякога могат да бъдат изключително непредсказуеми.

Може би вече се питате какъв е начинът, по който да възстановим имунитета си по естествен начин? Прочетете статията докрай, за да научите тайната на  този съвременен метод за лечение

Биорезонанс I Що е то?

Биорезонансна диагностика представлява съвременна неинвазивна форма на холистична медицина. Тя се извършва посредством уред, наречен биорезонанс. Принципът му на действа включва терапия на електромагнитно ниво. 

Какво всъщност представлява диагностиката посредством биорезонанс? Тя включва използването на електромагнитните трептения на пациента, при чието наблюдение посредством специален софтуер се  разпознават и  могат да се анализират патологични и физиологични колебания, които са присъщи на различни заболявания. 

Вероятно сте запознати, че всяка клетка в човешкото тяло може да се приеме като  миниатюрен генератор на електромагнитни вълни. На практика всяко движение и/или функция се свързва с движението на йоните през клетъчната мембрана, в резултат на което възниква разлика в потенциала. 

В случаите, когато клетката функционира правилно, т.е. когато клетката се явява здрава, тя генерира електромагнитно лъчение с определена дължина и амплитуда на вълната.

Ако е на лице „неизправност в работата ѝ“, тези показатели се променят. Основната задача на терапията чрез биорезонанс  е  „връщането“ на клетката към нормалното ѝ състояние.

4 ползи от терапията с биорезонанс, които вероятно не знаете

  1. Диагностиката и лечението нямат противопоказания

На практика това, което вреди на клетката  представлява нарушение в електромагнитното поле. В случаите, когато то не е физиологично дефинирано и  характерно за клетките на конкретните система, орган или жлеза, това се счита за здравословен проблем.

  1. Селективно въздействие

Биорезонансът има въздействие само върху патологията, т.е. околните здрави тъкани  и клетки не се засягат по време на терапията.

  1. Висока ефективност

Основната задача  на този холистична методика на лечение  не е единствено да се отстранят патологичните изменения, а  и  да се осъществява пълно възстановяване на здравословното състояние на конкретния пациент.  

  1. Изключително лесен за използване

Днес устройства за биорезонансна диагностика вече могат да бъдат открити и на българския пазар. Лесната им употреба прави достъпно провеждането на терапията у дома.


Още за Биорезонанс на Mahan life school.

Loading...
Споделяне
Иконка за популярни статии

Най-нови

Последвай ни

Instagram лого

mam

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от общността на мамчетата!