Как да изберем подарък за любимия мъж?
Семейство

Подарък за любимия мъж | Как да го изберем?

Mamcheta
09 юли 2023г.

Новата година отмина, а с наближаването на Свети Валентин вероятно вече се питате „Какъв подарък да избера за любимия мъж?“ Въпрос, който всяка дама си задава преди всеки празник на човека до себе си. Особено, когато чуем фрази като „Всичко си имам“, „Не мога да реша какво да избера“, „Не искам подаръци“. Силният пол е известен с това, че за него е трудно да се пазарува. Ако пък наближават коледните празници и искате да изненадате цялото семейство статията Семейни коледни подаръци е точно за вас!

В тази статия ще откриете 4 възможности за заобикаляне на този проблем и многообразие от опции. Време е да преминем към предложенията!

Практичен подарък за любимия мъж

Както правите, когато избирате подарък за деца? Вероятно търсите неща, свързани с техните хобита. Това правило важи в пълна сила и за мъжете! Ако искате да изненадате любимия мъж с подарък, помислете какво обича да прави в свободното си време.


Помислете върху тези въпроси:

  • Кои уебсайтове следи с интерес?

    Те много лесно ще Ви подскажат на какъв подарък ще се зарадва любимия мъж.

  • Слуша ли често музика?

Ако отговорът е положителен, чифт нови слушалки никога не е излишен.

  • Обича ли да ходи за риба с приятели?

    Да? Помислете за ваучер от специализиран магазин и оставете любимия човек сам да избере своя подарък.

  • Винаги ли разказва за страхотните пътувания, които е предприел?

Можете да организирате уикенд само за двама ви без децата на място, на което знаете, че много би искал да отиде.

Обича ли да ходи на кино или предпочита да гледа филми у дома? Ако е от първите, изненадайте го с два билета за Аватар! Ако е домошар, направете си кино вечер у дома и го изненадайте с някое от следващите ни предложения.

Подарък изненада за любимия мъж

Купуването на билети за мач или театър, особено ако някога е ходил редовно, но отдавна не е посещавал, също е чудесна възможност. Ако искате да прекарвате време с него, правейки някое от любимите му неща, включете и себе си.
Снимка за внимание
Обаче направете го само ако и вие ще можете да се насладите на тази дейност.

Ако през цялото време се взирате в телефона си или не сте в настроение, дори и да не Ви каже нищо, той ще го забележи. Така че винаги можете да му купите два билета и да му позволите да избере кой да вземе със себе си.

Сантиментален подарък за любимия мъж

Обикновено не смятаме, че мъжете са сантиментални, но повечето са. Особено когато става въпрос за децата им или за тяхната любима. За бащите това чувство вероятно е съпроводено с гордост от постиженията ви.

Прегледайте снимките, които имате, и съставете колаж, показващ нещата, които двамата сте правили заедно. Ако има офис, може дори да се насочите към нещо, което може да окачи на стената или да постави на бюрото си.

Друг сантиментален подарък за любимия мъж, подходящ за отпразнуването на Свети Валентин, е фотосесия с любимия Ви професионален фотограф. Дори и за момента да няма свободно часове, винаги можете да си запазите за следващ сезон. Не по-малко красиви биха били:

  • фотосесии сред макове през пролетта;
  • така нашумелите през последните години фотосесии сред успокояващия дъх на лавандулата в началото на лятото;

фотосесии сред слънчогледи в края на лятото и др. Благодарение на тази изненада колекцията ви ще бъде попълнена с ваши общи снимки. Освен снимки можете да поръчате и видео. Такъв запомнящ се подарък гарантирано ще остави много положителни емоции и вечен спомен, който да показвате и на децата си. Ако търсите подарък не само за вашия мъж, прочетете статията Как да изберем правилен подарък за всеки член на семейството ,тя е правилната за вас!

Подарък за любимия мъж с персонално послание

Ако любимият мъж е романтична натура, със сигурност ще се зарадва на такъв. Ето и нашето предложение за едно универсално изделие, което със сигурност ще стопли сърцата и ще предизвика усмивки.
Ключодържател от естествена кожа с лично послание за любимия мъж. Може да поръчате да изпишат името му.

Или фраза, която да му напомня за Вас. Ако вече е станал баща и се радвате на пълна къща с деца, добавете пред името татко. Със сигурност ще стоплите сърцето му! И ще се почувства горд баща! И съпруг!

Вместо заключение

Съветваме Ви, когато тръгнете да купувате подарък за любимия мъж, да изберете такъв, който ще подхожда на неговата същност. Не купувайте подарък, който ще го накара да излезе от зоната му на комфорт.

Коментари

Споделяне
Иконка за популярни статии

Най-нови

Последвай ни

Instagram лого

mam

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Благодарим Ви, че сте част от общността на мамчетата!