Кариера

Нейрографика - Правила за постигане на целите ни чрез изкуство

Mamcheta
25 Май 2023

Животът е низ от събития и промени? Но колко често промените, които силно желаем и бихме искали да видим, се реализират?

Случвало ли ви се е да работите усилено, за да постигнете заветна цел, но никога да не стигнете до желания резултат? Защо това е така и може ли да се промени? Да, чрез прилагане на прости, но ефективни правила за постигане на целите  чрез изкуството нейрографика.

Повечето от нещата, които извършваме в ежедневието си, се правят автоматично. Всеки човек има свои собствени модели на поведение.

Те се формират въз основа на опита и спомените. Например не можете да пресичате пътя на червен светофар, защото колата може да ви удари, и т. н.

88.png

Всеки утвърден модел е по същество невронна връзка в мозъка. Моделът се формира в зависимост от това колко често човек прави това или онова.

Невронните връзки, натрупани през живота, създават огромна невронна мрежа, наподобяваща база от знания. Оттук в точния момент се извличат необходимите данни и на тази основа се взима определено решение.

С други думи, всяко отделно понятие представлява отделен модел в мозъка ни (или т. нар. код). Това са нашите програми, които мозъкът изпълнява, за да реши даден проблем.

Ако не можете да започнете собствен бизнес, да напуснете работата си, да организирате личния си живот, да се преместите в друг град, много е вероятно тези програми, които мозъкът ви изпълнява, да ви пречат.

Така че, ако не сте доволни от резултатите си, вероятно има нужда да се промени нещо по тях. Сигурно вече си задавате въпроса „Как да постигам успешно промяната?

“ Ние от "Mamcheta.bg" веднага даваме отговора- изкуството нейрографика ще ви помогне да постигнете целите си.

85.png

Нейрографика: какво представлява?

Ако преди важна среща си кажете: „Ще се държиш професионално и нещата ще се реализират в полза на бизнеса ми“, това ще повлияе ли по някакъв начин на невронните връзки?

Установеният модел е много по-силен и е по-вероятно да проработи, отколкото спонтанното желание за внезапна промяна на друго ниво. Повтаряме си го отново и се изненадваме, че се е получило точно същото като предишния път.

89.png
Снимка за внимание
Можем да „общуваме“ с мозъка си на език, който той разбира, и да пренаписваме програмите си. Този език се нарича нейрографика - метод на мислене, трансформиране на състояния и промяна на нагласите към разглеждания проблем.

Той се изразява във взаимодействие с нашето подсъзнание чрез изкуство - рисуване. С помощта на нейрографиката можем да се отървем от установените убеждения и да създадем нов невронен код в мозъка.

Сбъдване на мечти с помощта на неврографията

Сбъдване на мечти с помощта на неврографията

На всички е добре познат методът за създаване на карта на желанията, при който на отделен лист хартия се създава колаж на желаната работа, дом, семейство, кола и т. н. Този метод се състои в рисуване на желаните изображения с помощта на геометрични форми и линии.

87.png

По този начин получаваме твърда увереност, че мечтата ни вече се е сбъднала, което означава, че реализацията ѝ не е далеч. Доста често хората забравят за целта или проблема си, оставят ситуацията да си отиде след такъв метод и тя се разрешава от само себе си.

Затова, ако не можете да постигнете желаната цел по никакъв начин, ви съветваме да използвате това изкуство.

Намерете хармония с нейрографиката

Сеансите по системна нейрографика ви отпускат, освобождават ви от сковаността и блокажите, лекуват ви от травми и променят нагласите ви.

Само за един час занимания можете да се отървете от умората, да освободите творческата енергия и потенциал, които ще бъдат насочени към реализиране на целите.

Човек навлиза в състояние на ресурс, когато старите невронни връзки се разрушават и се създават нови. Във всички области на живота има подобрение и растеж.

86.png

Промяна на реалността чрез изкуството нейрографика

Само 1/10 от цялата човешка дейност е съзнателна. Другото нещо, което хората правят автоматично, е да повтарят опита.

Цифрите и линиите върху един лист хартия могат да ни накарат да осъзнаем и да поемем контрола върху живота си.

Можем да променим реалността в тези области с помощта на такива рисунки и да се научите да:

90.png
 • владеете емоциите, гнева, страховете, трансформирайте всички тези чувства по положителен начин;
 • се свържете със себе си;
 • преодолявате на трудности в работата;
 • проявявате творчество в областта на финансите и професионалната дейност;
 • изградите положителна верига от събития;
 • установете добри взаимоотношения с хората у дома, на работа и с приятели.
 • Още за Нейрографика на Mahan life school.

  Loading...
  Споделяне
  Иконка за популярни статии

  Най-нови

  Последвай ни

  Instagram лого

  mam

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

  Благодарим Ви, че сте част от общността на мамчетата!